noun
Rice vermicelli with fermented seafood and crispy pork fat
Bún sung tóp mỡ
noun
thinly sliced pork knuckle
/θɪnli slaɪst pɔːrk nʌkl/ thịt chân giò thái lát mỏng
noun
glazed pork ribs
Sườn heo nướng sẫm màu hoặc phủ lớp đường mật, thường dùng trong ẩm thực châu Á, đặc biệt là Trung Quốc và Việt Nam.
noun
marinated pork
Thịt lợn ướp gia vị, thường dùng trong các món ăn Việt Nam
noun
vietnamese spring rolls
/ˈviː.ɛt.nə.miz sprɪŋ roʊlz/ Vietnamese spring rolls (also known as 'gỏi cuốn') – a traditional Vietnamese dish consisting of rice paper wrapped around cooked vegetables, herbs, and often shrimp or pork.
noun
vermicelli with grilled pork
/vərˈmɪsɛli wɪð ɡrɪld pɔrk/ Món bún sợi mì nhỏ với thịt heo nướng